PROGRAM
3. března 2026 (ÚTERÝ) - International Session of Food Quality and Safety Conference (program je v angličtině)
- 9:00 - Zahájení v aule (proděkan doc. Ing. Daniel Falta, Ph.D.) 9:15 - "Food Quality in Digital Age" – Section Food Safety, Technology and Quality
- TUE_OP-1
- TUE_OP-2
-
TUE_OP-3
- TUE_OP-4
- diskuze
- 11:00 – 11:50 "Food Quality in Digital Age" – Section Science and Society
-
TUE_OP-5
- TUE_OP-6
- diskuze
-
- 12:00 - 12:50 "Food Quality in Digital Age" – Section Innovation in Food Production
- TUE_OP-7
- TUE_OP-8
- diskuze
- 12:55 – 15:00 Přestávka na oběd
- 15:00 - 18:00 Section "Food Symposium 6.0" - in cooperation with colleagues from the Lousiana State University, USA and foreign collaborators
- TUE_OP-9
- TUE_OP-10
- TUE_OP-11
- TUE_OP-12
- TUE_OP-13
- TUE_OP-14
- ...
4. března 2026 (STŘEDA) - 52. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2026
- 9:00 - Zahájení v aule
- 9:00 – 9:20 Zahájení konference, přivítání účastníků
- TBD (MENDELU): Úvodní slovo MENDELU
- TBD (MZe): Úvodní slovo z MZe
- 9:20 – 10:45 První blok vyžádaných přednášených sdělení
- WED_OP-1
- WED_OP-2
- WED_OP-3
- 10:30 – 10:50 Diskuze
- 10:50 – 11:20 Přestávka na občerstvení
- 11:20 – 12:40 Druhý blok vyžádaných přednášených sdělení
- WED_OP-4
- WED_OP-5
- WED_OP-6
- 12:40 – 13:00 Diskuze
- 13:00 – 13:30 Třetí blok vyžádaných přednášených sdělení
-
- WED_OP-7
- WED_OP-8
- WED_OP-9
- 13:30 – 13:55 Nejlepší postery
- 14:00 – 15:00 Oběd (budova O, 1. patro)
- 9:00 – 16:00
- Posterová sekce (online, chodba před aulou)
- 18:00 Společenský večer (budova X)
5. března 2026 (ČTVRTEK) - Den s mlékem na MENDELU
- 9:00 - Zahájení v aule (děkan prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D.) 9:15 - První blok přednášených sdělení
- THU_OP-1
- THU_OP-2
- THU_OP-3
- 11:15 - Druhý blok přednášených sdělení
- THU_OP-4
- THU_OP-5
- THU_OP-6
- THU_OP-7
- THU_OP-8
- 13:00 - Diskuze, ukončení dne a oběd