XLVII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2021".


Kolektiv pořadatelských organizací:


ZVLÁŠTNÍ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ NÍŽE UVEDENÝM INSTITUCÍM A SPOLEČNOSTEM:

 

A MEDIÁLNÍM PARTNERŮM:


ODBORNÝ VÝBOR KONFERENCE:

  • prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. (VŠCHT v Praze)
  • doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. (VFU Brno)
  • prof. MVDr. Leoš Pavlata, Ph.D. (MENDELU, AF)
  • doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D. (MENDELU, AF, ÚTP)
  • doc. Ing. Ružena Uherová, PhD. (STU Bratislava)
  • Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (Potravinářská komora ČR)

 ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE:

  • doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. (MENDELU, AF, ÚTP) - garant akce
  • doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D. 
  • Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • doc. Ing. Daniel Falta, Ph.D.
  • Ing. Markéta Piechowiczová
  • Ing. Sylvie Ondrušíková
  • Ivana Kučínská - asistentka garanta

a kolektiv pracovníků a studentů Ústavu technologie potravin, Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně