Úterý 2. března 2021: Mezinárodní sekce vyžádaných příspěvků od autorů v anglickém jazyce

  • Lategan Francois S. (Nelson Mandela University, South Africa; FRRMS MENDELU): Optimizing quality and attractiveness in the Springbok (Antidorcas marsupialis) game meat value chain

  • Vrabcová Markéta, Ing., et al. (FZÚ AVČR): Biochip technologies for rapid and sensitive detection of foodborne pathogens in complex biological fluids 

  • Kos Ivica, Assoc. Prof., PhD (University of Zagreb, HR): Overview of meat industry in Croatia and perspectives of dry-cured ham production

  • Žlabur Jana Šic, Assist. Prof., PhD (University of Zagreb, HR): Can the addition of natural additives affect the nutritional quality and phytochemical status of the product - case study: jam

  • Kalit Milna Tudor, Assist. Prof., PhD (University of Zagreb, HR): Skuta – Croatian whey cheese as value-added product

  • Ugarković Nikolina Kelava, Assist. Prof., PhD (University of Zagreb, HR): Animal blood: waste or valuable by-product?

  • Carović-Stanko Klaudija, Assoc. Prof., PhD (University of Zagreb, HR): Common bean as a functional food: A case study of Croatian landraces


 Přednášky odborníků z praxe pro studenty

  • Šedivák Petr (MVČR): Zkušenosti  s kontrolou  hygienických podmínek ve společném stravování (předmět Společné stravování)

  • Stier Annegret; Honzík Zbyněk, Ing. (JRS Food Ingredients, DE): Nutritional food product improvement through dietary fiber – identifiable by the nutri-score logo (předměty Výživa člověka, Výživová doporučení).


 

Děkujeme EFSA za umožnění konání sekcí konference:

EFSA - KNOWLEDGE JUNCTION

Navštivte web v češtině: www.bezpecnostpotravin.cz nebo angličtině: https://www.foodsafety.cz/

EFSA